Permanent Makeup Ausbildung, Ärztlich untersucht (Augenbrauen, Lippen, Eyeliner, Kopfhaut)

Permanent Makeup Ausbildung, Ärztlich untersucht (Augenbrauen, Lippen, Eyeliner, Kopfhaut)

 • Til alle basisuddannelser kan tilkøbes. lovpligtigt hygiejnekursus.

 • Du kan vælge FULD UDDANNELSE eller et enkelt modul som f.eks. BRYN, LÆBER, EYELINER eller SCALP.

Du musst eingeloggt sein, um Aufträge zu machen
Variante wählen
THEORETISCHES GRUNDMODUL - Gerichtsmediziner (Zugelassen nach neuem Gesetz):
Ich habe bereits bezahlt und das GRUNDMODUL bestanden
THEORETISCHES GRUNDMODUL
SPECIAL - Permanent Make-up Grundausbildung - Gerichtsmediziner (Zugelassen nach neuem Gesetz):
LIPPEN (Praxis und Theorie) Inklusive Prüfungen
VOLLAUSBILDUNG - Augenbrauen, Lippen & Eyeliner (Praxis und Theorie) Inklusive Prüfungen
BRYN (Praxis und Theorie)
EYELINER (Praxis und Theorie)
SCALP (Praxis und Theorie)
Ich warte darauf, die praktische Ausbildung zu bestellen

Zusatz
 •  
 • Kursteilnehmer-Typ

  Wenn Sie eine Privatperson sind, bitte hier ankreuzen.

   
 • JA BITTE, Ich möchte DKK 9.000 pro Monat für 5 Monate bezahlen

  JA BITTE, Ich möchte DKK 9.000 pro Monat für 5 Monate bezahlen

   

WELTWEITER VERSAND

Schnelle Lieferung weltweit

Schnelle Lieferung

Bei Bestellung vor 16 Uhr

Kundenservice und Support

(+45) 71741108

Zertifizierte Produkte

In der EU hergestellt

Permanent Makeup Uddannelse fra PMU-line & dermatech-group

Introduktion til uddannelsen

Der er mange gode grunde til at vælge PMU-line & dermatech-group's uddannelse i permanent makeup. Her får du Danmarks mest grundige og fleksible uddannelse med individuelt tilpassede undervisningsforløb. Alle moduler i både den teoretiske og praktiske del af permanent makeup uddannelsen kan nemlig købes og bookes individuelt, så det passer i lige præcis din kalender og til dit tempo. Se mere om uddannelsens opbygning nedenfor.

Permanent makeup behandlinger efterspørges i stigende grad i dag af mange forskellige årsager. Permanent makeup kan nemlig både gøre hverdagen lettere for folk, eller det kan hjælpe med at genvinde selvværdet efter et sygdomsforløb. Derfor er permanent makeup et kunstfærdigt håndværk, der kan inspirere og hjælpe.

Det handler langt fra kun om den ydre udstråling, men i høj grad også om kundernes indre velbefindende.

Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af din permanent makeup uddannelse. Vælger du PMU-lines uddannelse i permanent makeup er du sikret en høj faglig uddannelse, der klæder dig bedst muligt på til livet som mikropigmentist.

 

Vores erfaring sikrer din succes som mikropigmentist

Vi er stolte af at være blandt de europæiske pionerer inden for permanent makeup uddannelser - og vi er vores professionelle ansvar bevist. Derfor undervises du kun af veluddannet og erfarent personale, og vi bruger og sælger kun udstyr og tilbehør, der lever op til de strengeste EU-krav.

En optimal permanent makeup uddannelse tager tid og hos os er der på alle trin i uddannelsesforløbet fagligt tilsyn og sparring - også under fjernundervisningen derhjemme, hvor vi altid er til at kontakte for at få svar på eventuelle spørgsmål, eller for at give fagligt input til dit arbejde.

Men behandlinger med permanent makeup kræver ikke kun tid og vilje.,det kræver også talent og et kunstnerisk "øje".

Det træner og udvikler vi sammen på uddannelsens anden praktiske del, hvor du under grundig fagligt opsyn afprøver de indlærte teorier i praksis på modeller.

Som erfarne permanent makeup-undervisere og eksperter, ledsager vi ikke kun vores studerende hele vejen under uddannelsesforløbet, men også efter endt uddannelse, hvor vi står klar med råd og vejledning ift. maskiner og produkter.

Vi tror på, at kvalitet, professionel service, samt smuk og naturligt udført permanent makeup er din vej til succes som mikropigmentist. Det er, hvad du kan forvente af vores permanent makeup uddannelse.


 

Udtalelser fra kursister

 

Jeg har taget uddannelse i permanent makeup. 3D bryn, eyeliner og læber. Det her er det bedste uddannelsessted overhovedet.
Alexandra er den perfekte underviser. Rolig og guidende i alle henseender.
Gode veldokumenterede og drøje produkter til permanent makeup. Jeg kan og vil til enhver tid anbefale dette sted.


-- Pia Hansen fra Massage & Velvære


Altid god service. Er jeg i tvivl om det mindste kan jeg altid skrive og får et godt og seriøst svar tilbage meget hurtigt. Jeg har taget 3 forskellige kurser der. Meget seriøs og god læring. Og når man har bestået kan man altid ringe, hvis der er noget man er i tvivl om. Stor anbefaling herfra.

-- Mille Thomsen fra Vejle

 

Helt fra starten har jeg følt mig godt tilpas og tilfreds med både kurser, produkter og service. Og når jeg er i tvivl og skriver til Aleksandra, får jeg altid et brugbart svar, der oser af professionel viden og hjælp. Og mellem linjerne mærker jeg Aleksandras omsorg og tid.
Jeg plejer selv at hente mine varer, for så kan vi lige hilse på hinanden. 
5 store stjerner herfra.

-- Mette Hansen fra Mettes


Hvem kan tage permanent makeup uddannelsen?

Uddannelsen i permanent makeup er for alle, der ønsker at arbejde med permanent makeup. 

Vores studerende har ofte erfaring fra kosmetologbranchen, men det er ikke en nødvendighed for at kunne tage vores permanent makeup uddannelse. Du skal imidlertid medberegne rigeligt med tid til øvelser. Det at uddanne sig indenfor klassisk mikropigmentering kan sammenlignes med at lære at skrive. Det tager flere års øvelse at blive en dygtig mikropigmentist.

Det skal du imidlertid ikke lade dig skræmme af - En permanent makeup uddannelse er enormt inspirerende både fagligt, kreativt og menneskeligt.

PMU-line's permanent makeup uddannelse stiller krav til dine motoriske og kreative evner. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med at tegne. Vi har imidlertid haft flere elever som har brilleret, selvom alt skulle læres fra bunden. Det afhænger i sidste ende af den enkelte studerende, og af den tid du afsætter til træning. Vi oplever heller ikke, at alder er en begrænsning. Vi har studerende i mange forskellige aldre på uddannelsen permanent makeup basis.


Uddannelsens forløb og opbygning

Uddannelsen i Permanent Makeup strækker sig over 40 timers teori (En del online) samt 110 timers praktik for hvert speciale du har valgt, inkl. hjemmearbejde på øvelsesskin.

Grundmodulet skal kun tages EN GANG og ikke for hvert speciale.

I hvert speciale (BRYN, LÆBER, EYELINER, SCALP) er der en teoretisk og en praktisk del.

 1. Teoretisk lovpligtigt GRUNDMODUL.  (Ca. 20 timer inkl. online test)

 2. Praktik og teori på skolen (Op til 6 mdr. på skolen - minimum 160 timer)

 3. Eksamen, praktisk og teoretisk - mundtlig og skriftlig (2 dage af 6-8 timer)

 

 

Grundmodul 

Grundmodulet er et adgangskrav til lovpligtig fagkursus i kometisk tatovering. 

Når du har tilmeldt dig og betalt for Grundmodul i permanent makeup uddannelsen, får du en login til online grundlæggende teori inden du kan starte på din uddannelse og derfra guider vi dig i hele forløbet.

Teoretisk selvstudie med interaktive tests (ca. 20 timer), introducerer dig i faget så du kan blive klar til et længere kursusforløb, efter de nye skrape regler og krav fra 01.07.21.

Dette Grundmodul skal gennemføres kun en gang, lige som lovpligtigt Hygiejnekursus for kosmetiske tatovører. 

Opstart på Grundmodulet kan ske hver eneste uge året rundt, da det er online.

Når du har gennemført Grundmodulet og bestået tests, kan du vælge Speciale (Øjenbryn, Læber, Eyeliner eller Scalp) og blive optaget på lovpligtigt kursus i kosmetisk tatovering. 

 


Speciale (teori og praktik på kursuscenter)

Den praktiske del af uddannelsen foregår på vores undervisningscenter i Vejle.

Det er kun her din grunduddannelse i Permanent Makeup kan tages. 

Mødedagene varierer fra 15-20 dage for hele uddannelsen, afhængig af din udvikling og dine evner, men uddannelsen SKAL være gennemført indenfor 6 måneder.

Praktikken foregår som udgangspunk i lige uger på tirsdage og torsdage i tidsrummet 10.00-15.00 (i Vejle).

Mødedagene indeholder gennemgang af teori, samt øvelser på papir, kunstig hud og rigtige modeller. Papir, penne, kunstig hud og modeller er inkluderet på praktiske dage som du får løbende efter behov. 

Du får samtidig adgang til ekstra online materiale, som du kan bruge i dine hjemmeøvelser og opgaver:

 • Teorimateriale/kursusmappe

 • Videoer med trin-for-trin demobehandlinger

 • Teoritests og tegneopgaver

 • Eksempler på samtykkeerklæring til dine kunder

Det giver dig mulighed for, (udenfor mødedage på skolen), at bruge ekstra tid på at få viden om permanent makeup og vil lære dig endnu mere om  bryn-, eyeliner-, læbe- og scalp-teknikker. Du lærer at lave korrekte optegninger, behandling trin-for-trin og de mest moderne teknikker.

Fleksibilitet

Du vælger selv, om du kan deltage én eller flere gange om ugen.

Vi nedskriver det antal timer, du har deltaget, og antallet af opgaver, du har afleveret, i dit individuelle kursistskema.

Den praktiske undervisning tilpasses herefter til dit indviduelle undervisningsforløb.

Denne fleksibilitet gør det nemmere at indflette elementer som fast arbejde, sygdom og ferie, uden at du mister vigtige undervisningstimer.

Du skal blot varsle fravær 10 dage inden aftalt mødetid (bortset fra ved akut sygdom), så vi kan tilpasse undervisningen derefter. Eller tilkøbes der ekstra undervisningsdage.

Øvelser hjemme

Efter hver undervisningsgang hos PMU-line fortsætter du arbejdet med øvelser hjemme resten af den pågældende uge - både på papir og kunstig hud.

Vedligeholder du ikke træningen og studierne, vil dit udbytte af uddannelsen følgeligt blive forringet.

Elevbehandlinger på egen hånd

Du må gerne udføre elevbehandlinger på egen hånd, hvis du arbejder på en klinik. Klinikken skal være registreret som tatoveringssted hos Sikkerhedsstyrelsen og du skal have gennemført et lovpligtigt Hygiejnekursus med certifikat. 

Modelbehandlinger på egen hånd kræver imidlertid, at du har gennemført alle praktiske øvelser på kunstig hud, og udført mindst 10 behandlinger på model under supervision af din underviser på skolen.

Du bliver herved godkendt til elevbehandlinger allerede inden eksamen.

Holdene

Vores undervisningshold består af studerende på forskellige niveauer. Du får herved den perfekte sparring med kollegaer fra hele landet. Vi hjælpes ad, så alle får lært det de skal inden eksamen.

Udstyr

Du får også et indgående kendskab til det udstyr, der bruges til permanent makeup.

Her er det vigtigt at tilføje, at permanent makeup uddannelsen kræver, at du har dit eget udstyr.

Du kan dog købe forskellige startpakker hos PMU-line. Herved sikres du det bedste udstyr i branchen til favorable priser. Alt det udstyr og tilbehør, som benyttes under uddannelsesforløbet og til eksamen, er inkluderet i prisen.

Eksamen

Kursusforløb afsluttes med certificering: teorieksamen, samt praktiske opgaver på en model - mundtlig og skriftlig (2 dage af 6-8 timer)

 


 

Indholdet af permanent makeup uddannelsen

Den generelle teori

Du vil få en masse teoretisk viden, der er på et mere overordnet niveau og omhandler det overordnede arbejde som mikropigmentist. Det kan f.eks. være: 

 • Grundlæggende teori om permanent makeup, som indebærer flere emner:

  • Hvordan startede det?

  • Vigtige fagudtryk

  • Moderne permanent makeup

  • Forstå Permanent Makeup (grundlæggende koncepter)

 • Anatomi og fysiologi, herunder:

  • Hudens opbygning

  • Hudtyper og deres store betydning for resultatet af permanent makeup

 • Dine kunders helbred

 • Hudsygdomme, kontraindikationer, infektionssygdomme og medicinske komplikationer

 • Regler om myndighedskrav, forbrugerinformation, produktkendskab og ingrediensteknologi.

 • Behandlingsforløb (samtykkeerklæring og kundejournal)

  • Før, under og efter behandlingen (anbefalinger, regler, aftercare instruktioner)

 • Kundepsykologi

 • Alt om hygiejne i mikropigmentering

 • Teori om pigmenter og nålekombinationer:

  • Lær dit udstyr at kende

  • Pigmenter til permanent makeup behandlinger

  • Klassifikation af pigmenter på markedet

  • PMU-line's pigmenter

  • Helingsproces og farve af pigment

  • Hygiejne nålemoduler

  • De forskellige nålegrupper og deres anvendelse 

 • Optegningsteknikker 

 • De korrekte vinkler, dybder, retninger og hastigheder inden for permanent makeup behandlinger

Du kan se hele uddannelsesplanen her: UDDANNELSESPLAN


De enkelte modulers indhold

 

Grundmodul 1 - Permanent Eyeliner

På dette grundmodul træner vi ”Vippefortætning” (enkelt/dobbelt) og ”Bred eyeliner”. Hjemmeopgaver udleveres.
 

Dette modul inkluderer træning og undervisning i: 

 • Eyeliner former; Eyeliner typer (Vippefortætning; Fin eyeliner; Eyeliner med vifte; Nedre eyeliner kan forstørre øjne: illustration), Øjenformer (Forbedring af øjenformer)
 • Behandlingsdetaljer; Optegning med one-way og two-way striping, hastighed og nålvinkel, valg af nål og pigmenter
 • Permanent makeup af eyeliner - behandling trin-for-trin

 

Grundmodul 2 - Permanente bryn

På permanente bryn lærer du at lave hairstrokes og hairstrokes med ekstra skygge/shading, hvilket kræver træning, træning og atter træning.


Dette modul inkluderer træning og undervisning i:

 • Bryn-former: brynenes betydning; Ansigtsformer og optimale brynformer
 • Optegningsteknik af 3D bryn: Formen (start-, midt- og slutpunkt) og de 6 vigtige punkter
 • Hårstrå (3D) optegningsteknik
 • Behandlingsdetaljer: Optegning med hairstrokes-teknik, hastighed og nålvinkel, valg af nål og pigmenter
 • Permanent makeup af bryn - behandling trin-for-trin

 

 

 

 

Grundmodul 3 - Permanente læber

Permanente læber er umiddelbart den mest krævende af de tre grundmoduler. Her trænes du i naturlig læbekontur med skravering og fuldfarve / volumen lips.


Dette modul inkluderer træning og undervisning i:

 • Permanente læber (Læbekontur med skravering)
 • Hvad kræver læbemikropigmentering som er den mest avancerede behandling?
 • Fordele ved permanent makeup på læberne
 • Læbeformer
 • Optegningsteknik på læber: Skab harmoniske læber (Opnå symmetrien; Find de 7 punkter.
 • Behandlings detaljer: Optegning med One-way og two-way striping (vandret) fra højre mod venstre,  ”Sloped”, ”Carre”, Circling (vandret) og Half moon, hastighed og nål vinkel, valg af nål og pigmenter
 • Permanent makeup af læber - behandling trin-for-trin for

Praktisk og teoretisk eksamen

Inden eksamen skal du øve de tillærte teknikker og løbende sende før-og-efter-fotos af arbejdet til din underviser, som vil give dig feedback og sparring.

Du eksamineres i:

 • Teori (skriftlig)

 • Praksis (hjemmeopgave og behandling på en model på kursusstedet)

Praktisk eksamen afholdes, når du har udført 10 modelbehandlinger på egen hånd og vender tilbage til os for at aftale en eksamensdato, hvorefter du får udstedt et "Internationalt akkrediteret CPD-certifikat."

Eksamen ligger som regel i tidsrummet mellem 10 og 14, hvor 1,5 time afsættes til teoretisk eksamen og 2,5 timer til praktisk eksamen. Vi finder selvfølgelig modeller til din eksamen.

 

Praktiske bemærkninger til uddannelsen

Den praktiske undervisning foregår oftest hos PMU-line, som ligger øst for Vejle, 5 minutter fra motorvej E45, lidt udenfor byen.

Der er gratis parkering på stedet.

Undervisningslokalerne består af et behandlingsrum, hvor de studerende kan se underviseren udføre behandlinger på rigtige kunder. Derudover er der et konferencerum, hvor teorien gennemgås.

På grund af de særlige Covid19-restriktioner, som forhindrer udlevering af ikke-emballerede fødevarer, bliver frokost i øjeblikket ikke serveret på kursusdagene. Derfor er du velkommen til at medbringe din egen frokost. På alle kursusdage og eksamensdagen stilles der dog enkelte snacks, kaffe, te, vand og frugt til rådighed til fri afbenyttelse. 


 

Nyhed: Udvid din grunduddannelse med scalp-mikropigmentering (SPM)

Som noget helt nyt kan du nu tilvælge et ekstra modul til din grunduddannelse i scalp-mikropigmentering.

Her lærer du en speciel optegningsteknik, som udføres i hovedbunden.

Målet er at imitere hårets tæthed for at kamuflerer hårtab, ar, samt at skabe flottere hårgrænse. 


Priser of uddannelsesforløb for permanent makeup uddannelsen

 

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering  rentefri i 12 måneder. Se mere her 


Husk startkit

Bemærk, at startkit ikke er inkluderet i ovenstående priser. Altså de maskiner og tilbehør du skal bruge, for at kunne udføre permanent makeup behandlinger efterfølgende.

Det er nødvendigt, at du har egen maskine, som du kan medbring til undervisningen.


Alt tilbehør, der bruges på de praktiske dage hos os, er dog inkluderet i prisen (f.eks. pigmenter, nåle, engangsartikler og øvelseshud).


Din underviser på uddannelsen i permanent makeup

På de fleste af PMU-line's kurser og uddannelser underviser Aleksandra Kjaersfeldt. En højtuddannet mastertræner i permanent makeup med egen klinik, og mange års erfaring inden for branchen.

Aleksandra Kjaersfeldt er:

 • uddannet mikropigmentist med speciale i avanceret permanent makeup og laserterapi

 • certificeret mastertræner i kosmetisk og medicinsk mikropigmentering

 • certificeret mastertræner i Lash og Brow Keratin Laminering

 • certificeret mastertræner i Eyelash Extensions

 • mastertræner i dermaterapi/klinisk rynkereduktion

 • mesoterapeut

 • antiage-terapeut

Der er ikke det område inden for permanent makeup, som Aleksandra Kjaersfeldt ikke har arbejdet med. Til trods for det, er Aleksandra et ydmygt menneske, som altid møder sine studerende med stor begejstring og åbenhed. På permanent makeup uddannelsen vil du derfor få mulighed for at få svar på stort set alle spørgsmål inden for permanent makeup.

Yderligere oplysninger

Kåret til de bedste inden for permanent makeup 2020/21

Vi er stolte af, at hele vores Dermatech-group uddannelsesakademi har vundet Prestige Awards' præmien som de bedste inden for permanent makeup 2020. Prisen gives på baggrund af uddannelsernes, behandlingernes og produkternes kvaltet, vores etiske arbejdsmetoder og konsistens i præstationerne.

Vi er alle kollegaer

For Aleksandra er det vigtigt at se andre mikropigmentister som kollegaer frem for konkurrenter – for når alt kommer til alt, bør det altid være kundens specifikke behov, som er det centrale.

Står man derfor med en kunde, der har et særligt behov, er det bedre at sende kunden videre til den rette mikropigmentist, end at ende med et slutresultat, som hverken du eller kunden er tilfreds med. Sammen opnår vi de bedste resultater, så lad os samarbejde og hjælpe hinanden - og kunderne.

 

Titel Sorte Größe Herunterladen
PDF 0.00B Herunterladen