CPD-zertifizierter Kurs in invasiver Mesotherapie (Online-Kurs)

CPD-zertifizierter Kurs in invasiver Mesotherapie (Online-Kurs)

Det lærer du: Alt, hvad der er at lære inden for invasiv mesoterapi - som er hudforyngende behandlinger via mikroinjektioner af vitaminer, collagen, mineraler og aminosyrer i huden.

Adgangskrav: Kurset i invasiv mesoterapi er til registrerede læger eller deres medhjælpere med ret til selvstændigt virke og med dokumenterede, relevante kvalifikationer. Lægen skal registreres i Styrelsen for Patientsikkerhed til at måtte foretage disse behandlinger, før lægen må begynde at behandle.

Tid og sted: Opstart løbende, da kursus foregår som selvstudie online. Al teori ligger online og kan tages i dit tempo og afsluttes med online eksamen.

Startkit: Er inkluderet. Se indholdet længere nede.

Priser: Se oversigt længere nede på siden. 

Du musst eingeloggt sein, um Aufträge zu machen
Lagerstatus: Auf Lager
Modell/Artikelnr.: CE011

WELTWEITER VERSAND

Schnelle Lieferung weltweit

Schnelle Lieferung

Bei Bestellung vor 16 Uhr

Kundenservice und Support

(+45) 71741108

Zertifizierte Produkte

In der EU hergestellt

Bliv certificeret i invasiv mesoterapi

Mesoterapi er en relativ ny måde at tilføre vitaminer og anti-age ingredienser til huden og kroppen.

Mesoterapi skaber en naturlig foryngelse af huden på en terapeutisk måde og giver i forlængelse heraf en sundere hud. Vi skelner mellem en invasiv og en ikke-invasiv metode. Den invasive behandling foregår gennem meget overfladiske mikroinjektioner (1-13 mm.) af små doser anti-age mesococktails (bestående af vitaminer, aminosyrer og hyaluron) i de hudområder, der ønskes forbedret med hensyn til hudens farve, spændstighed m.m.  

Mikroinjektionerne udføres med det nyeste hightech-udstyr, leadergun eller manuelt. Fordelene ved en leadergun er, at det er fuldautomatiseret og sikret udstyr, hvor den præcise mængde af produktet anvendes, og at mikroinjektionerne altid har den rigtige dybde. 

Introduktion til kurset i invasiv mesoterapi

På kurset bliver du først og fremmest introduceret til teori om behandlingsformen, der ligger til grund for mesoterapien. Det er vigtigt for os, at du kender alle fordelene ved at blive mesoterapeut og er bevidst om de gode resultater, du kan give dine kunder med mesoterapibehandlinger.

Du lærer en mild og sikker manuel teknik, som er mest skånsom til ansigtet. Ud over den manuelle teknik kan en leadergun sikre dig en hurtig og nøjagtig kvalitetsbehandling, hvor den præcise dybde af mirkoinjektionerne og mængde af produkt er nøje afmålt i udførslen. Ønsker du at lære at bruge Leadergun, skal den bestilles 14 dage inden praktik. Leadergun gør behandling mere sikret og hurtig, da du kan justere dybde og produkt mængde.

Du lærer om produkter, som kan bruges til de mest effektive anti-age mesoterapeutiske behandlinger på krop, i hovedbunden og ansigtet med invasive behandlinger, hvor der anvendes mikroinjektioner.

Hvem kan tage kurset i invasiv mesoterapi?

Den invasive form for mesoterapi er omfattet af reglerne for, hvem der må udføre kosmetisk behandling med ikke-permanente fillers i bekendtgørelse om kosmetisk behandling. Lægerne må gerne benytte medhjælp, hvis disse også er registreret i styrelsen. En medhjælp kan være en læge, tandlæge, sygeplejerske med dokumenterede, relevante kvalifikationer. Disse må gerne foretage forundersøgelse og vælge behandling til patienten.

 


Vi anvender produkter fra Mesotech® til invasiv mesoterapi

Mesotech® er et italiensk farmaceutisk laboratorium med mere end 20 års erfaring inden for forskning, udvikling, innovation, fremstilling og distribution af sterilt medicinsk udstyr og nytænkende løsninger til hudpleje- og skønhedsklinikker, samt medicinske institutter.

 • Mesotechs® produktion følger kvalitetssystemerne ISO9001, ISO13485 (inkl. CE-mærke). Alle produkter er testet og bliver løbende kontrolleret under produktion, også hvad angår emballage, sterilisering m.m. 

 • Produkterne kan kombineres og forbedrer hudens tilstand med det samme. Behandlingerne er helt sikre og giver langvarige og holdbare resultater.
 • Hyaluron er en fundamental komponent for huden. En aktiv basisingrediens i samtlige produkter, vi anvender i behandlingerne. 
 • Behandlingerne er veganske, bioteknologisk producerede, og de er af høj koncentration.

Hvorfor Mesotech®?

Mesotechs® eksklusive formel har dokumenteret effekt i behandlingen af hudens forskellige aldersforandringer. Siden 2008 er mere end 3.000.000 behandlinger blevet gennemført verden over med tilfredshed og gode resultater. 

Mesotech®-produkter benyttes til invasiv mesoterapi. De er sterile og skal opbevares på køl.

Mesoterapi med Mesotech®-produkter behandler effektivt ved tilførelse af effektive ingredienser direkte i huden:

 • rynker

 • pigmentforandringer

 • ar

 • slap eller tør hud

 • hårtab

 • strækmærker

 • tab af volumen i huden

 • rande og poser under øjnene

 • dobbelthage

Ved en mere målrettet bekæmpelse af alderstegn kan man med fordel kombinere behandling af forskellige hudområder samtidig (f.eks. hals, ansigt, hovedbund og håndryggen).


Det lærer du at behandle som mesoterapeut

 • Aldersforandringer i huden, der opstår som resultat af fotoældning (ændringer i hudens struktur, tab af elasticitet, mangel på fugt, fortykkelse af huden og en for tidlig dannelse af rynker). Dvs. aldringstegn i huden som slaphed, rynker og mathed. Nogle oplever også forstørrede porer eller poser og rande under øjnene, samt slaphed i huden på hænderne

 • At fjerne eller mindske røde og hvide strækmærker
 • At mindske eller fjerne hårtab hos mænd og kvinder i alle aldersgrupper

Er du ikke registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at måtte foretage disse behandlinger, så overvej non-invasiv mesoterapi kursus som ikke er omfattet af reglerne om kosmetisk behandling med ikke-permanente fillers uanset indholdsstofferne af gelen.  Læs om dette kursus her 

 


Uddannelsens indhold og opbygning

Kursusforløbet varer ca. en måned - alt efter, hvor lang tid du er om at gennemføre den første online del, som foregår i dit eget tempo. Du kan begynde på del 1 (teori) fra dag til dag.

Kurset i invasiv mesoterapi indeholder:

 • Teori online inkl.startkit

 • Online eksaminering og certificering

 Hvordan foregår det:

 • Efter tilmelding til kurset modtager du et unikt login til online selvstudie med udvidet teorimateriale og videokursus i behandlingsteknikkerne trin-for-trin

 • Efter al teori er gennemgået går til til online eksamen, når du er klar (det kræver 75% rigtige svar for at bestå). Når denne er bestået får du tilsendt din certifikat.

 


 

​​​​​​

 

Det får du på kurset

 • Kursusforløb på ca. 4 uger med al nødvendig support, korrespondance og vejledning.

 • Stort Profi startkit 

 • Et "Internationalt akkrediteret certifikat" 

 • Individuelt tilrettelagt undervisning og kursusforløb 

 • Der ydes efterfølgende gratis support

MESOTERAPI PROFI STARTKIT - ER INKLUDERET I DEL 1 (rate 1)

Indhold:

30 ampuller x Mesotech mesococktails (vælg 3 pakker i alt: skin supreme, hydralift, bioact, skin supreme, bioage eller biolift)
5 x Meso blå Overage
10 x antiage plaster-masker til at optimere effekt (skal være på huden i 30-40 min efter behandling)
10 x kanyler 30-33 G til mesoterapi
10 x kanyler 18-23 G (til at trække produktet op fra ampuller)
10 x 3-5 ml sprøjter
10 x desinfektionsservietter til huden inden behandling
10 x handsker i M str.
24 x Pure Peel - Peeling sachets til at brug før og under behandling
10 x Forskellige produkt flyers 
1 x Pain Reduce - naturbaseret bedøvende og antiseptiske creme (uden lidocaine og lign.) til at bruge inden og under behandling
3 x Reoil (til videresalg som serum under dag- og natcreme, kr.290 vejl udsalg)
5 x Lift and Protect - meso dagcreme med solfaktor og lifting effekt (4 af dem er til videresalg, kr.490 vejl. udsalg)

 


Pris for kursus i invasiv mesoterapi

 MODUL (kan opdeles i rate 1 og rate 2) 

 Pris rate 1

Pris rate 2

Pris i alt

 Bøger og materiale

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Inklusiv 

 Certificeret kursus i invasiv mesoterapi

 Kr. 7.500

Kr. 7.400

Kr. 14.900

 Eksamensgebyr

 Kr.        0

Kr.        0

Kr.        0

Alle priser ekskl. moms.
Vi tilbyder finansiering op til kr. 40.000, rentefri i 12 måneder. Se mere her 

Titel Sorte Größe Herunterladen
PDF 0.00B Herunterladen